ONS juristen: Bas Cox

ONS Juristen is opgericht door Bas Cox (voorheen Cox en Partners Vastgoedjuristen). Wij richten ons op het vastgoedrecht met een accent op huur- en bouwrecht. Vanuit onze locatie in Eindhoven werken we samen met jou aan oplossingen voor jouw vraagstukken. Daarbij gaan we verder dan uitsluitend een juridische benadering: bij ONS beschikken over diepgaande specialistische kennis op het juridische vastgoedvlak maar ook hebben we uitstekende kennis van de zaken daar omheen (het niet juridische vlak). Bovendien weten we wat er speelt binnen woningcorporaties en zorginstellingen. Daardoor weten we als geen ander dat het gevraagde juridische advies slechts een klein onderdeel is van het grotere geheel. Bij ONS kun je rekenen op een vast aanspreekpunt, korte lijnen en een snelle afhandeling. Wij hechten grote waarde aan een goede vertrouwensband.

Meer weten over Bas?

ONS ADVOCATEN

Door het bundelen van onze krachten zijn we samen met ONS Advocaten in staat om optimaal invulling te geven aan diepgaande juridische vraagstukken. ONS Advocaten is opgericht door advocaten Sara Cox en Noortje Ogg.

ONS Advocaten: Noortje Ogg

Advocaat Noortje Ogg is gespecialiseerd in civielrechtelijk vastgoed en algemene verbintenissenrecht (contractenrecht). Kenmerkend voor Noortje is dat zij geinteresseerd is in de mens achter de zaak.

Wil je meer weten over Noortje? Klik dan snel verder. Of bel haar direct via: 040 711 4471


Meer weten over Noortje?