Bas Cox

Contactgegevens
Bel Bas: 06-22267949
E-Mail Bas: bas@onsjuristen.com
Social: LinkedIn en Twitter

Specialisatie
Huurrecht en bouwrecht

Over Bas Cox
Bas geeft niet snel op. Noch in zijn werk, noch op sportief gebied. Zo is hij een fanatiek hardloper en heeft hij onder andere de marathons van Rotterdam, New York, Parijs en Londen op zijn naam staan. Voor zijn klanten wil hij altijd het beste en heeft hij door zijn sociale en betrokken manier van werken al jarenlang een vaste klantenkring van trouwe opdrachtgevers. Vooral woningcorporaties en zorginstellingen weten hem regelmatig te vinden.

Bas is altijd actief geweest in het vastgoed. Daar ligt zijn passie, met als belangrijke doelstelling: contracten voor complexe bouwprojecten opstellen en zakelijke geschillen op het gebied van het vastgoed tot een goed einde brengen. Het liefst door er samen uit te komen en als dat niet lukt door te procederen.

Kenmerkend voor Bas is zijn brede achtergrond: als Register Taxateur is hij tevens actief in het taxeren van vastgoedportefeuilles en hij is regelmatig docent op de Amsterdam School of Real Estate.

Opleiding
• HEAO MER – richting onroerend goed en makelaardij
• Radboud Universiteit Nijmegen – Nederlands recht

Nevenactiviteiten
• NRVT Register Taxateur – Grootzakelijk Vastgoed
• Lid van de RICS
• Docent op de Amsterdam School of Real Estate
• Bas loopt hard.

Publicaties
Wijzigingen van het boetebeding in de koop-/aannemingsovereenkomst voor nieuwbouwwoningen per 1 januari 2014. Méér dan slechts een letter op papier?
Noot onder Arrest Hof Arnhem-Leeuwarden 25 februari 2014 - Faillissement aannemer tijdens de bouw
Onvoorziene omstandigheden bij langlopende huurcontracten