Certificering

Bas Cox is aangesloten bij RICS. RICS staat voor Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) en het RICS-lidmaatschap staat voor professionaliteit en integriteit. Bas Cox is member (lid) van RICS en als member mag je de titel MRICS achter je naam zetten. Deze titel staat voor een kritisch en inhoudelijk hoogstaand kennisniveau en ethisch verantwoord handelen. Als je eenmaal RICS-member bent, val je onder de verplichting van voortdurende bijscholing om op de hoogte te blijven van nieuwe kennis en vaardigheden. Ook vindt periodieke controle plaats of inderdaad volgens de regels van RICS wordt gehandeld. 

Daarnaast is Bas meer dan 15 jaar als taxateur actief, is hij lid van de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM) en staat hij ingeschreven als Register Taxateur (RT) in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed, Grootzakelijk van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Beroepsaansprakelijkheidspolis
De beroepsaansprakelijkheidspolis van ONS Juristen is ondergebracht bij Markel Insurance SE, gevestigd aan Westerlaan 18 te Rotterdam.

Klachtenprocedure
ONS Juristen hecht grote waarde aan uitstekende kwaliteit van haar dienstverlening en tevreden klanten. In het kader van onze kwaliteitsborging vragen wij je om een klacht in te dienen als je ontevreden bent over de door ONS geleverde diensten. Wij zullen er alles aan doen om de klacht naar tevredenheid te behandelen. We verzoeken je in dat geval om jouw klacht altijd schriftelijk kenbaar te maken bij de persoon die de dienst heeft geleverd. Wij streven ernaar je klacht binnen vijf werkdagen te beantwoorden. Een uitgebreide beschrijving van onze klachtenprocedure tref je hier aan.